Dulkadiroğlu ilçesinin en önemli ihtiyaçlarından biri olan mesire alanı konusunda büyük bir projeye imza atan Dulkadiroğlu Belediyesi, yoğun mesai sonrası Yeşiltepe Mahallesinde başlattığı mesire alanı projesinin ilk etap çalışmalarını tamamladı. Çalışmaları yakından takip eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşların kurban bayramında mesire alanını kullanabileceği müjdesini verdi.

Ekiplerin çalışmasını denetleyen Başkan Okay, mesire alanın ilk etap çalışmasının kurban bayramında vatandaşın hizmetine sunulacağını anlattı. Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı açıklamasını şu şekilde sürdürdü: "Bölgemiz için önemli bir eksiklik olarak gördüğümüz mesire alanı konusunda yapmış olduğumuz çalışmalar sonuç verdi. 

Şuanda Kahramanmaraş'ın en büyük mesire alanını bölgemizde inşa ediyoruz. İlk etap çalışmalarını tamamladığımız mesire alanımız kısmen vatandaşlarımıza bayram boyunca hizmet verecek. Çok geniş bir alanda yoğun bir çalışma yapmaktayız. 

Mesire alanımızın bulunduğu yer rakım olarak, konum olarak ve doğa olarak çok uygun bir yer. Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın bu alana yoğun bir ilgi göstereceğini düşünüyorum."

"ŞEHİR MERKEZİNE 15 DAKİKALIK BİR MESAFEDE" 

Başkan Okay, mesire alanının şehir merkezine çok yakın olduğunu aktararak şunları kaydetti: "Yeşiltepe mahallemizin üst kısmında bulunan Yedikuyular yolu üzerinde şehir merkezine çok yakın bir alanda bu güzel mesire alanını inşa ediyoruz. Şehir merkezinden 15 dakikada bu alana ulaşıla biliyor. Havası ve doğal güzelliğiyle bu alan şehrimizin en güzel mesire alanı olacaktır." 

"MESİRE ALANI ETAP ETAP TAMAMLANACAK" 

Çalışmalarının ilk etabının tamamlandığını aktaran Başkan Okay, ikinci etap çalışmalarında alanın daha da genişleyeceğini ve sosyal donatıların artacağını belirtti. 

Başkan Okay, "Mesire alanı konusunda çok geniş bir alana sahibiz. Bu alanımızı doğru bir şekilde planlayarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İkinci etap çalışmalarımızda alanımız genişletilecek ve içerisindeki sosyal donatılar zenginleştirilecek" dedi. Başkan Okay, son olarak vatandaşları kurban bayramında mesire alanında temiz havada vakit geçirmeye davet ederek sözlerini tamamladı.