31 Mart seçimlerinde oyların yüzde 67.79'unu alarak başarılı bir sonuç elde eden ve yeniden Dulkadiroğlu Belediyesi Başkanı seçilen Necati Okay seçim sonuçlarına yönelik gözlemlerini Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan'la paylaştı.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Okay Kanal Maraş Genel yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan ile 31 Mart yerel seçim değerlendirmesini Kanal Maraş mikrofonlarına anlattı,

"Çok teşekkür ediyorum bu nazik ziyaretiniz için bize bu imkanı tanıdığınız için de Allah razı olsun. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız, tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Sabah saatlerinde de Dulkadiroğlu'muzda güzel bir etkinlik gerçekleşti okulumuzun bahçesinde, tüm protokolle birlikte bu öğrencilerimizin hazırlıklarını bizlere sundular ve biz de keyifle izledik, emeklerine sağlık herkese çok teşekkür ediyoruz. Seçim süreci bitti 31 Mart'ta bir yerel seçim neticesinde ikinci bir 5 yılda hemşehrilerimize hizmet etmek üzere vatandaşlarımız bize vize verdi, ağır bir sorumluluk üstlendik inşallah bu ağır sorumluluğumuzun farkındayız ve bunun da üstesinden inşallah geleceğiz. Kahramanmaraş'ımızda Cumhur ittifakına Türkiye'deki en yüksek oy rakamları yansıdı çok şükür. Cumhur ittifakının adayı olarak da sahada yoğun bir çalışma yaptık ve neticesinde de Dulkadiroğlu ilçemizin tüm mahallelerinde, caddesinde, sokaklarında yapmış olduğumuz bu çalışmaların neticesinde de vatandaşlarımız bize bir 5 yıl daha dedi.

İnşallah bir 5 yıl daha Dulkadiroğlu'muzu değiştirmek için, dönüştürmek için, geliştirmek için, daha modern bir Dulkadiroğlu için, bir turizm merkezine haline getirmek için, Dulkadiroğlu'muzu bir yeşil hale getirmek için, Dulkadiroğlu'muzu daha yaşanabilir bir seviyeye getirmek için gecemizi gündümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Biz bu sorumluluğumuzun farkındayız, daha önceki 5 yıl içinde yapmış olduğumuz çalışmalar, yeni dönemde yapacaklarımızın da teminatıdır. Nasıl Dulkadiroğlu 5 yıl önceki Dulkadiroğlu değilse inşallah rabbim nasip ettiğinde 5 yıl sonra da çok daha farklı, çok daha güzel bir Dulkadiroğlu'nda vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz yaşayacaklardır. Öncelikle çok teşekkür ediyorum bize bu yoğun teveccühlerinden, bu vermiş oldukları oy desteğinden dolayı. Yine Dulkadiroğlu ilçemiz Kahramanmaraş'ın ilçelerindeki en yüksek oy rakamına en yüksek desteği verdiler hemşehrilerimiz bize ve bu da bizim sorumluluğumuzu çok daha arttırıyor. İnşallah vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Şimdi biz Belediye Başkanı olarak tek başına hizmet etmek yetmez yani bizim tabiki görevimiz vatandaşlarımıza hizmet etmek, Belediyecilik faalitlerinde bulunmak ve yaşam standartlarını yükseltmek ama vatandaşın gönlüne giremezsen eğer tek başına bu hizmetin bir anlamı yok. Hem hizmet edeceksin hem de vatandaşın gönlüne gireceksin, biz inşallah çok şükür bu hizmetlerimizi gece gündüz çalışarak devam ettiriyoruz ve vatandaşlarımızın gönlüne girmek için elimizden gelen gayreti de yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızın gönlüne talip olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum."