Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını 4. Sınıf öğrencisi Cemal Emir Koç’a bıraktı. Koç’un ilk talimatı okulu Sultan Bayazıt çevresine bir park oldu.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında minik öğrencileri makamında ağırladı. Sultan Bayazıt İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Cemal Emir Koç’a makamını bırakan Başkan Okay, geleceğin teminatı olan bu çocukların bir gün ülkeyi, şehri ve ilçeyi yöneteceğini hatırlattı.

Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi: ''Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu güzel yavrularımıza makamımızı bırakacağız. Onların da bu makamı layığıyla taşıyacağını biliyoruz. Bizler bu anlamda her zaman bir güven içerisindeyiz. Arkamıza baktığımız zaman bu görevleri hakkıyla yerine getirecek bir nesil yetiştiğini görüyoruz. Bu nesillerin en sağlıklı şekilde yetişmesi adına da üzerimize düşen görevi her zaman yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Biliyoruz ki yapmış olduğumuz bu hizmetler bizlerin geleceğini teminat altına almaktadır. Gün geldiğinde bu kardeşlerimiz ülkemizi, şehrimizi ve ilçemizi yöneteceklerdir. Bu vesileyle huzur içerisinde onlara temsili de olsa makamımızı bırakıyoruz. Ben bu vesileyle tekrardan onların ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum''

Başkan Okay’dan görevi devralan Cemal Emir Koç’un ilk talimatı da park ve bahçeler müdürlüğüne oldu. Koç, eğitimini sürdürdüğü Sultan Bayazıt İlkokulu çevresine yeni bir park istediğini belirtti.