İnşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan semt pazarını inceleyen Belediye Başkanı Necati Okay, çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Başkan Okay, Bahçelievler Pazar yerinin Mart ayında yeni yerinde hizmet vereceğini bildirdi.

Bahçelievler Pazar yerinin taşınmasıyla sokak iyileştirme çalışmalarının da başlayacağını aktaran Başkan Okay, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü: 

“Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Bahçelievler Pazar yerini bitiriyoruz. İnşallah Mart ayı içerisinde Bahçelievler Pazaryerimiz artık yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bahçesinde yaklaşık 2 bin 500 metrekare alanda inşaatımız tamamlanmak üzeredir.

Bu bölgede yaşayan hemşerilerimize burada daha güzel ve kaliteli bir hizmet vereceğiz. Eski Bahçelievler Pazar yerimizde bir sokak iyileştirme projesi gerçekleştireceğiz. Pazarın taşınma işleminin ardından da bu alandaki sokak iyileştirme çalışmalarını yapacağız.

Pazar yerimiz her türlü alt yapıya sahip olacak. Üzeri kapalı olan bu alanda vatandaşlarımız rahat bir alışveriş yaparken, esnafımız da kaliteli bir hizmet sunacaklar. Hizmete başladığı zaman Kahramanmaraş’ın en büyük kapalı Pazar alanına kavuşmuş olacağız. Pazar yerimiz Cumartesi günleri hizmet verecek. Ben şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”