Süper Lig'in 32. hafta maçında Lider Başakşehir deplasmanda Konyaspor'a konuk oluyor. Süper Lig'de artık adım adım şampiyonluğa yürüyen Medipol Başakşehir zorlu maçta deplasmanda düşmeme mücadelesi veren İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşıyor.

Kritik Mücadele de Konyaspor ile Başakşehir Maçı 13 Temmuz Pazartesi günü saat 21:00'da başlayacak olan maçı hakemi Cüneyt Çakır yönetecek.

Karşılama Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak ve beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Başakşehir zirve yolunda kayıp yaşamak istemiyor.

Konyaspor ise kazanmak zorunda.

Ligde son 12 maçını kaybetmeyen, söz konusu müsabakalarda 9 galibiyet ve 3 beraberlik alan Medipol Başakşehir, 66 puanla liderlik koltuğunda yer alıyor. Turuncu-lacivertli takım, ligde son 3 haftaya en yakın takipçisi Trabzonspor’un 4 puan önünde girdi.

Ev sahibi İttifak Holding Konyaspor ise düşme tehlikesini tam anlamında yaşayan takımlardan. Medipol Başakşehir dışında, Trabzonspor ve Aytemiz Alanyaspor ile de karşılaşacak Bülent Korkmaz'ın öğrencileri 30 puan ile 17. sırada yer alıyor.

Bordo-mavililer, Yukatel Denizlispor'a kaybedip, Medipol Başakşehir'in de Konya deplasmanında kazanması durumunda, İstanbul temsilcisi Süper Lig'i kazanan 6. büyük olacak.

İki ekip arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlanmıştı.

Her iki takımda da sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Muhtemel 11'ler
Konyaspor: Ertuğrul, Skubic, Uğur Demirok, Anicic, Alper, Volkan, Jevtovic, Ömer Ali Şahiner, Miya, Milosevic, Bajic

Başakşehir: Mert, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, İrfan Can, Mahmut, Visca, Aleksic, Crivelli, Ba