TFF 1. Lig'in 34. hafta ve son maçında Akhisarspor ile Keçiörengücü kozlarını paylaşacak.

TFF 1.Lig'de geçen sezon 7 yıllık maceranın ardından düştüğü Süper Lig'e dönmek için sezon başından bu yana yarıştan hiç kopmayan Akhisarspor, bugün final gibi son hafta maçına çıkacak. Ligde 34'üncü haftaya ikinci sırada direkt Süper Lig hattındaki Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'un 2 puan gerisinde, Play-Off'u garantilemiş olarak giren Akhisar, Keçiörengücü'nü hedefine ulaşmak için ağırlayacak.

Zorlu Mücadele de Akhisarspor ile Keçiörengücü Maçı 18 Temmuz Cumartesi günü saat 17:30'da başlayacak olan maçı hakemi Hakan Ceylan yönetecek.

Karşılama Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda oynanacak ve beIN Sports 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ligde üst üste 4 galibiyet alan Akhisarspor, son haftaya 57 puanla dördüncü sırada girdi. Keçiören maçında gözü sahada, kulağı rakiplerinin alacağı sonuçla olacak Akhisar, kazanıp Süper Lig için diğer maçların skorunu bekleyecek.

Akigo'da cezalı duruma düşen Onur ve Bjarnason son maçta forma giymeyecek.

Hatayspor'un Süper Lig biletini aldığı ligde aynı saatte 59 puanla Süper Lig hattında olan BŞB Erzurumspor, Cesar Grup Ümraniyespor'u; 58 puanlı ikinci Adana Demirspor ise İstanbulspor'u konuk edecek. Akhisar, Süper Lig için kendi kazanırken Erzurum'un evinde yenilmesini, Adana DS'nin ise puan kaybını bekleyecek.

Yeşil-siyahlılar kazanır, BŞB Erzurum berabere kalır, Adana Demir galip gelemezse olası puan eşitliği durumunda Erzurum'la ikili averajı eşit olan Akigo, rakibinin 5 gol averajı gerisinde bulunuyor. Akhisarspor ilk 2 hedefine ulaşamasa da her şartta kazanıp Play-Off'ta iç saha avantajını eline geçirmeyi hedefliyor. Lig mevcut sıralamayla sona ererse Akhisarspor Play-Off yarı finalinde Bursaspor'la rakip olacak.