Fenerbahçe - Galatasaray maçını beIN Sports 1'de naklen izleyebilirsiniz. TFF Süper Lig'in 24. haftasında iki takım üç puan için ter dökecek. Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Taraftarlar Bu zorlu müsabakayı internetten canlı izlemek için şifresiz bedava beIN Sports 1 canlı izle arayışına girdi. Peki; Fenerbahçe - Galatasaray maçı hangi kanalda, işte şifresiz maç yayını...

Fenerbahçe TV izle. Galatasaray TV izle. Fenerbahçe - Galatasaray canlı izle. Fenerbahçe - Galatasaray beIN Sports 1 izle. Fenerbahçe - Galatasaray TV izle. Fenerbahçe - Galatasaray bedava maç izle. Fenerbahçe - Galatasaray canlı maç izle. Şifresiz Fenerbahçe - Galatasaray maçı izle. Kesintisiz Fenerbahçe - Galatasaray maçı izle. Fenerbahçe - Galatasaray izle. Fenerbahçe - Galatasaray Selçuksports izle. Fenerbahçe - Galatasaray Taraftarium izle. Fenerbahçe TV izle. Galatasaray TV izle.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE

Fenerbahçe-Galatasaray rekabetinde 393. randevu
İki takım arasında 112 yıllık rekabette Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 146-124, gol sayısında da 536-488 üstünlüğü bulunuyor.

Fenerbahçe ile Galatasaray futbol takımları, Süper Lig'de bugün yapacakları derbiyle tarihte 393. kez karşı karşıya gelecek.

Ülker Stadı'nın bulunduğu "Papazın Çayırı" olarak adlandırılan yerde 17 Ocak 1909 tarihinde yapılan ve Galatasaray'ın 2-0 kazandığı özel maçla başlayan 112 yıllık rekabette, galibiyetlerde ve atılan gol sayısında Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor.

Sarı-lacivertliler, geride kalan 392 maçtan 146'sını kazandı, sarı-kırmızılı ekip bu süre içinde 124 kez galip geldi. İki takım 122 maçta ise eşitliği bozamadı.

Fenerbahçe'nin attığı 536 gole, Galatasaray 488 golle karşılık verdi.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS 1 İZLE

Ligde 128. sınav
Galatasaray ile Fenerbahçe, 63. sezonu oynanan lig tarihinde 127 kez karşılaştı.

Genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıtan Fenerbahçe, rakibine galibiyet sayısında 50-34 üstünlük kurdu. Ligdeki 43 maç da berabere sonuçlandı.

Lig maçlarında sarı-lacivertliler 158, sarı-kırmızılılar ise 122 gol kaydetti.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI NETSPOR İZLE

Son 10 resmi maç
İki takım arasında oynanan son 10 resmi maçın 6'sı berabere tamamlandı.

Rekabetteki son 10 karşılaşmada Fenerbahçe 2, Galatasaray 2 kez galip geldi, taraflar 6 maçta birbirlerine üstünlük sağlamayı başaramadı.

Son 10 derbide iki takım da 7'şer gol kaydetti.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI SELÇUKSPORTS İZLE

Taraflar arasındaki son 10 derbide alınan sonuçlar şöyle:

26.05.2016 Antalya Türkiye Kupası 0-1
20.11.2016 Ülker Süper Lig 2-0
23.04.2017 Türk Telekom Süper Lig 1-0
22.10.2017 Türk Telekom Süper Lig 0-0
17.03.2018 Ülker Süper Lig 0-0
02.11.2018 Türk Telekom Süper Lig 2-2
14.04.2019 Ülker Süper Lig 1-1
28.09.2019 Türk Telekom Süper Lig 0-0
23.02.2020 Ülker Süper Lig 1-3
27.09.2020 Türk Telekom Süper Lig 0-0

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI BEDAVA İZLE

Galatasaray son dönemde derbi kazanmakta zorlanıyor
Süper Lig'de yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak sarı-kırmızılı takım, son 6 sezonda çıktığı 22 derbide sadece 3 kez kazanabildi.

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de önemli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile son 6 sezonda oynadığı 22 karşılaşmanın sadece 3'ünden galibiyetle ayrılabildi. Galatasaray, söz konusu müsabakalarda 10 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı.

Bu sürede Fenerbahçe ile yaptığı 11 derbinin sadece 1'ini kazanabilen Galatasaray, 8 beraberlik, 2 yenilgi aldı. Söz konusu dönemde sarı-kırmızılılar, Beşiktaş ile yaptığı 11 derbinin ise 2'sini kazanırken, 2 derbiden beraberlik, 7 derbiden de yenilgiyle ayrıldı.

Rakipleriyle oynadığı bu 22 derbide 14 gol atan sarı-kırmızılı takım, kalesinde ise 21 gole engel olamadı.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI JUSTİN TV İZLE

Fenerbahçe derbilerinde golsüz beraberlik ön planda
Galatasaray'ın Fenerbahçe ile son dönemde yaptığı derbilerde golsüz beraberlik ön plana çıkıyor.

İki takım arasında oynanan son 11 derbinin 5'i 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Bu skor, son dönemde iki takım arasında en fazla alınan sonuç olarak dikkati çekti.

Derbide golsüz beraberlik haricinde 2 kez de 1-1, 1 kez de 2-2'lik beraberlik alındı. İki ekip arasındaki son 11 derbide birer kez 2-0 ve 1-0 Fenerbahçe galibiyeti, 1 kez de 3-1'lik Galatasaray galibiyeti yaşandı.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI JEST YAYIN İZLE

Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 20 yılı aşkın süre sonra yendi
Son dönemde taraftarına derbi galibiyeti hediye etmekte zorlanan Galatasaray'ın tek tesellisi, Fenerbahçe deplasmanında alınan tarihi galibiyet oldu.

Geçen sezon Süper Lig'in 23. haftasında oynanan maçı 3-1 kazanan sarı-kırmızılı takım, rakibini Kadıköy'de 20 yılı aşkın süre sonra mağlup etmeyi başarmıştı.

FENERBAHÇE GALATASARAY CANLI MAÇ İZLE

Derbiyi Cüneyt Çakır yönetecek
Süper Lig'de 24. hafta maçlarının hakemleri açıklandı. Fenerbahçe-Galatasaray derbisini hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Süper Lig'in 24. haftasında yarın oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenecek.

Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Hüseyin Göçek görev yapacak.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI TARAFTARİUM24 İZLE

Derbinin sonucu kalecilerin ellerinde
Süper Lig'in 24. haftasında yarın yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde gözler iki takımın kalecilerinde olacak.

Ülker Stadı'nda yapılacak karşılaşmada kaleyi korumaları beklenen Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki file bekçisi Altay Bayındır ile Galatasaray'ın 34 yaşındaki Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'nın sergileyeceği performans, derbinin sonucuna doğrudan etki edecek.

Fenerbahçe'nin geçen sezon kadrosuna kattığı Altay Bayındır ve Galatasaray'da 10. sezonunu geçiren Muslera'nın derbide ortaya koyacağı mücadele, takımları adına büyük önem taşıyacak.

FENERBAHÇE GALATASARAY CANLI İZLE ŞİFRESİZ BEDAVA

Altay Bayındır, 21 lig maçında oynadı
Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır, ligde geride kalan 22 maçın 21'inde kaleyi korudu.

Sarı-lacivertli ekip, Altay'ın kalede olduğu söz konusu müsabakalarda 15 galibiyet, üçer beraberlik ve yenilgi yaşadı. Fenerbahçe, bu maçlarda kalesinde 21 gol gördü.

Altay Bayındır, forma giydiği lig maçlarının 7'sinde kalesini gole kapatırken, 14'ünde ise en az bir kez topu filelerinden çıkardı.

Sarı-lacivertli ekibin genç file bekçisi, 4. kez Galatasaray'a karşı forma giyecek. Fenerbahçe, geçen sezon Altay'ın kaleyi koruduğu derbilerde 1 kez 3-1 yenildi, 2 kez 0-0 berabere kaldı.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI CANLI DİNLE

Muslera, sakatlıktan iyi döndü
Fernando Muslera, sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemezken, iyi bir dönüş yaptı.

Sezonun büyük bölümünde formasından uzak kalan tecrübeli file bekçisi, sadece son 4 müsabakada Galatasaray kalesini koruyabildi.

Uruguaylı file bekçisi, söz konusu müsabakaların 2'inde e kalesinde birer gole engel olamadı. Muslera, 2 lig maçında ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Galatasaray, Muslera'nın kalede olduğu son 4 maçını da kazandı.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI İZLE

Muslera'nın 24. Fenerbahçe derbisi
Fernando Muslera, Fenerbahçe'ye karşı 24. kez Galatasaray'ın kalesini korumaya hazırlanıyor.

Uruguaylı file bekçisi, daha önce 19'u Süper Lig, 1'i Türkiye Kupası, 3'ü de TFF Süper Kupa maçı olmak üzere Fenerbahçe'ye karşı oynadığı 22 karşılaşmada 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı.

Muslera, sarı-lacivertli takımla yapılan 23 müsabakada kalesinde 20 gol gördü. Fenerbahçe ile oynanan 9 karşılaşmada kalesini gole kapatan Muslera, 6 maçta ikişer, 8 mücadelede ise birer gol yedi.

Antalyaspor - Beşiktaş, Selçuksports izle , Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium24, TrGoas, sopcast, trgoals, taraftarium, Stadium24, acestream gibi bazı platformlarda canlı maç yayınları yer almakta. Ancak okuyucularımıza korsan medyalardan canlı yayın takip etmelerini önermiyoruz.

(NOT: BU YAYINLAR TAMAMEN YASA DIŞI VE KORSAN)

YASAL VE LEGAL OLARAK CANLI MAÇ YAYINI İZLEYEBİLEMEK İÇİN DİGİTÜRK'E ÜYE OLMANIZ GEREKMEKTEDİR. MAÇI ANCAK BU ŞEKİLDE İZLEYEBİLİRSİNİZ...