Her hafta Çarşamba günleri Show TV'de yayınlanan Cam Tavanlar dizisinin 7. bölümünde doludizgin aşk yaşandı. Geçmişten gelen yanlış anlaşılma çözülüyor; Cem ve Leyla aşklarını doyasıya yaşamaya başlıyor. İki âşık, kaçırdıkları yıllara inat bulutların üzerine çıkıyor; her anları aşkla dolup taşıyor. Peki, Suna boş durur mu? Cem’i yeniden kazanmak için kolları sıvıyor. Diğer taraftan Haldun tehlikeli bir oyun çeviriyor. Ama Cem ve Leyla’nın aşkı çelik gibi güçlü… Aşkın gücü her şeyin üstesinden gelmeye yetti.

CAM TAVANLAR 6. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Son 6. bölümüyle izleyici karşısına çıkan cam tavan dizisi iddialı bir bölümle ekrana geldi. Leyla'nın İskender'in arabasına bindiğini gören Jem, Leyla'dan uzak durunca kararından pişmanlık duymaya başladı. Cem ile ilişkisini onarmak isteyen Leyla, harekete geçerken festivalden yararlanmaya karar verdi. ile aynı şenliğe katılan Leyla, Jem'e itirafta bulunmaya karar verir. İkisi arasında doğan aşk yavaş yavaş ısınırken, istilacı Suna ortama girer. Cem'in eski sevgilisi Suna tüm dengeleri alt üst edince Leyla'nın aşk rakibi ortaya çıktı.

7. bölümde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Cam Tavanlar dizisi yine iddialı bir bölüm olarak ekrana gelecek. Cam tavan dizisi 7. bölüm fragmanına göre; oyunda görünen Sam'in eski sevgilisi Suna'nın Leyla'yı tehdit edeceğini kimse bilmiyor. Cem, özel bir statüye sahip olan eski sevgilisi Jem'in kafasını karıştırırken, yeni bir araya gelen Leyla ve Jem ikilisini de rahatsız eder. Cam Tavanlar dizisi bu akşam 20.00'de Show TV'de yayınlanacak.