Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Türkoğlu Kamek Kurs Merkezi’nde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile kursiyerlerin yaptığı ürünlerin sergilendiği sergide Ahşap Boyama, Tel Kırma, Mefruşat ve Filografi başta olmak üzere 6 dalda açılan kurslara katılan 50 kursiyerin kurs süresi boyunca yaptığı ürünler sergileniyor.

Türkoğlu Kamek Sorumlusu Mine Taş sergiye ilişkin verdiği bilgide: “Türkoğlu Halk Eğitim Müdürlüğümüz işbirliği ile burada 6 farklı dalda kurs veriyoruz. Kursiyerlerimizin yıl boyunca yaptıkları ürünleri yılsonu sergimizde sergiliyoruz. Ben öncelikle bize bu imkanı sunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a kursiyerlerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Kursiyerlerimiz bu kurslarımız sayesinde hem el becerilerini ve meslek bilgilerini geliştiriyor hem de aile bütçelerine katkı sunma anlamında faydalanıyorlar. Bundan dolayı da Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç Beye teşekkür ediyorlar” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde çalıştıklarına dikkat çeken Türkoğlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kıllı: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin yetkilileri bizimle görüşerek burada bir kurs merkezi kurmayı düşündüklerini ve bizden destek talebinde bulunduklarında çok memnun olduk. Bir yıldan beri Türkoğlu ilçemizde Büyükşehir Belediyemizle işbirliği içerisinde kursiyerlerimize kursları veriyoruz. Yıl boyunca kursiyerlerimizin yaptığı eserlerin sergilenmesi de ayrıca güzel bir hizmet. Bu işbirliğinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç ve diğer ilgililere teşekkür ediyorum. Türkoğlu Kamek Kurs Merkezinde kurslarımız devam ediyor” diye konuştu.