İftar programına İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ile birlikte KSÜ’de okuyan öğrencilerin katıldı.

İftar programında gençlere yönelik bir konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “ Sevgili gençler, sizler bizim geleceğimizsiniz, ülkemizin geleceğisiniz. Şu anda çok duygulandım. Üniversite yıllarımızdan sonra ilk defa böyle bir üniversite ortamında iftar programına katıldım, o günlerim aklıma geldi.

Sevgili gençler, şu anda içinde bulunduğunuz durumu daha iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Kendinizi daha donanımlı hale getirmeniz için bu günler sizler için iyi bir fırsat.

Ben her zaman söylüyorum. Bizim zengin petrol kaynaklarımız yok, bizim zengin yer altı kaynaklarımız yok, doğalgaz kaynaklarımız yok. Sadece sizler varsınız. Sosyal sermayemiz, beşeri sermayemiz var.

Sizler sadece kendiniz için değil, aileniz için değil, bulunduğunuz şehir için değil, tüm Türkiye için ve gönül coğrafyamız için çok büyük önem taşımaktasınız. İnşaallah Türkiye’mizi daha güçlü geleceklere sizler taşıyacaksınız. Bugün bizim yaptığımız görevleri yarın sizler devralacaksınız.

Bunun için vakti iyi değerlendirmeli ve kendinizi daha donanımlı hale getirmelisiniz. Vakti çok iyi değerlendirmek lazım, gayret etmek lazım. Belli bir yaşa gelindiğinde birçok işin zamanı geçmiş olmakta. Bu vesile ile Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ediyor, ailenizle birlikte daha nice ramazanlara, nice bayramlara ulaşmanızı temenni ediyor, hepinize sağlık sıhhat diliyor afiyet olsun diyorum” dedi.

İftar programında sahne alan Grup Visal, birbirinden güzel ezgiler sundular.