Daha önceki teşkilat şemasında Kültür Daire Başkanlığına bağlı olan basın yayın şube müdürlüğü Başkan Güngör’ün yeni teşkilat şemasını oluştururken Genel Sekreterliğe bağladığı görüldü. Belediyenin dışa dönük tüm işlerinin, kent basınının ve ayrıca ulusal ve uluslararası basın kuruluşları ile etkin bağlantı kuran müdürlük, bundan sonra Başkan Güngör’ün direk talimatı ile hareket edebileceği bir konuma getirildi.

HAFTA SONU TÜM ÇALIŞMA MESAİSİNİ AYIRDI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, önceki gün akşamüzeri 3 önemli değişiklikte bulunmuştu. Cumartesi günü tüm çalışma mesaisini değişikliklere ayıran Başkan Güngör’ün müdür değişikliği de böylelikle yavaş yavaş gerçekleşiyor.

İKİ BAŞKAN DEĞİŞTİ, BİR MÜDÜR MEMUR OLDU

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı olan Yasin Havan görevinden alınarak yerine Fikret Gültekin getirildi. Dış ilişkiler Daire Başkanı Yavuz Kamalak görevinden alındı, Kamalak'ın yerine Erdoğan Emrah Hatunoğlu getirildi. Daha önce daire olan Başkan Güngör’ün talimatı ile beraber müdürlüğe düşen Muhtarlık işleri müdürlüğü ise kapatıldı. Müdürü olan Muzaffer Türk ise artık memur. Listede önemli değişikliklerin ise geleceği öğrenildi.

İKİ DAİRE BAŞKANINA MÜDÜRLÜK GÖREVİ

Dış İlişkiler Daire Başkanı olarak görevini yapmaktayken görevinden alınan Yavuz Kamalak’ın, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında Yazılım ve Analiz Şube Müdürlüğüne getirildiği öğrenildi. Yine İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı olarak görevini yapmaktayken görevinden alınan Yasin Havan ise aynı başkanlığın Bordro ve Tahakkuk Şube Müdürü olduğu öğrenilen bilgiler arasında.