Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ve ilçe teşkilatları, MHP İlçe Başkanı Fatih Üstün ve ilçe teşkilatları ile Göksunlu muhtarlardan oluşan Göksun Heyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette Göksun heyetine hitaben bir konuşma yapan Başkan Güngör: “Bugün gerçekten çok mutlu oldum. Doğum büyüdüğüm baba ocağım Göksunlu hemşehrilerimin bu tebrik ziyaretinden oldukça memnun oldum. Göksunlu hemşehrilerime, tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize teşekkür etmek istiyorum.

Gerçekten güzel bir seçim süreci yürüttük ve çok güzel bir sonuç aldık. Her zaman ifade ettiğim gibi bu başarının bir sahibi varsa bu tabii Cumhurbaşkanımızın liderliğinde partimizin ve hemşerilerimizindir. Yine hep ifade ettim; adaylığımız AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla başladı, Cumhur İttifakı’nın adaylığı ile devam etti. El birliğiyle teşkilatımız, Milliyetçi Hareket Partimizin Teşkilatları, milletvekillerimiz, genel başkan yardımcımız ve tüm ekibimizle sahada birlik ve beraberlik içerisinde özveriyle bu çalışmayı yürüttük, nitekim bu sonucu elde ettik. Geçtiğimiz hafta sonu partimizin Kızılcahamam’daki toplantısında sayın Cumhurbaşkanımızla bir toplantı yaptık. Ayrıca sayın Cumhurbaşkanımızla özel görüşme fırsatı da bulduk. Orada da büyükşehirler arasında en yüksek oyu alan 3’üncü büyükşehir olarak cumhurbaşkanımızın elinden hediye aldık. Burada yine bir başarı varsa bu bir ekip başarısıdır” dedi.

HERKESİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIYIM

Başkan Güngör seçim sürecinin geride kaldığına dikkat çekerek: “Mazbatamızı aldıktan sonra biz artık Kahramanmaraş’ın Büyükşehir Belediye Başkanı olduk. Bütün hemşerilerimizi kucaklayarak, birlik ve beraberlik içerisinde oy versin vermesin herkesin başkanı olacağız. Seçimin kendine özgü bir atmosferi vardı. Uğraştık, çalıştık, kendimizi ifade ettik, projelerimizden bahsettik ve sonuçta milletimizin iradesi nasıl tecelli ettiyse buna saygı göstermek zorundayız. Oradaki atmosferi orada bıraktık. Şimdi önümüze bakıyoruz. Artık önümüzdeki süreç hizmet sürecidir. Biz seçimi geride bıraktık. Önümüzdeki süreç içerisinde inşallah bu görev süremiz içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız ve muhtarlarımızla, paydaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde bu süreci yürüteceğiz.

Tabii önemli ihtiyaç ve talepler var. Bunların yapılanları var, eksiklikleri var. Bu ihtiyaçlar biz yaşadığımız sürece var olacaktır. Bizde bu sorumluluğu üstlenen kişiler olarak bunları bir plan dâhilinde, imkânlar ölçüsünde ve hemşerilerimizin beklentileri ölçüsünde gidermeye çalışacağız. Ekip olarak bunun için çalışıyoruz. Sadece büyükşehir olarak değil, tüm ilçe belediyeleri olarak ekiplerimiz birlikte çalışıyorlar, öncelikleri ortaya koyuyorlar. Mesela bu yıl ne yapacağız? Hangi ilçemizde ne yapacağız? Önümüzdeki süre içerisinde ne yapacağız? Bir sonraki yıl içerisinde ne yapacağız? Bu 5 yılı takvimlendirmeye çalışıyoruz. Bunları da zaten zaman içerisinde sizlerle de paylaşacağız.

Ben bütün hemşehrilerime, destekleri için tebrikleri için teşekkür ediyor, en derin yürekten saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Bugün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle tüm işçi kardeşlerimizin bu gününü kutlarken, Şanlıurfa’ya giderken kaza yaparak hayatlarını kaybeden 5 işçi kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.