1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali etkinlikleri ilk olarak 8 Eylül 2017 Cuma günü kardeş şehir Trabzon’dan Dondurma Tanıtım Tırı ile başlamıştı.

Bu yıl ilk defa yapılacak olan 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali’ne sponsor olan Alpedo, Akdo, Karpedo, Marasta ve Marfedo firmaları Türkiye’yi gezerek Maraş Dondurması’nı tanıtacak Dondurma Tırı’nın gittikleri her şehirde halka ücretsiz dondurma dağıtarak Maraş Dondurması’nın tanıtımını yapıyorlar.

22-23-24 Eylül 2017 tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali’nde 22 Eylül’de Ferhat Göçer, 24 Eylül’de de Murat Boz Konserleri ile Kahramanmaraş Halkına muhteşem iki konser sunacaklar.

1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali’ne sponsor olan Alpedo, Akdo, Karpedo, Marasta ve Marfedo firmalarının katkıları ile Kahramanmaraş’a gelecek olan Ferhat Göçer’in konseri 22 Eylül 2017 Cuma günü akşam saat 21.00’de, Murat Boz Konsri ise 24 Eylül Pazar günü saat 21.00’de Müftülük Meydanı’nda gerçekleştirilecek.