Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü ile 1920 Maraşspor Kulübü organizasyonu ile gerçekleştirilen maça TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı da katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen futbol maçına Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi üyelerinden Duran Türk, Mehmet Özyiğit, Mustafa Çakmak, Muzaffer Alıç, Mehmet Köpo ve Murat Yılmaz’dan oluşan görme engelliler takımı ile 1920 Maraşspor’un futbolcuları dönüşümlü olarak 5+1 kadro ile maç yaptılar.

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam’ın yer aldığı görme engelliler takımı maçı 2-0 kazandı.

Gözlere bandaj takılarak oynanılan maç sonrasında TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, futbolculara birer hediye takdim ederek teşekkür ettiler.

Müsabaka sonrasında görüşlerini dile getiren Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Üyesi Mustafa Çakmak; “Böylesine önemli ve anlamlı bir günde bizlere bu hizmeti sunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemize, yanımıza gelerek maçına eşlik eden TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı’ya, Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam’a ve 1920 Maraşspor futbolcularına ve teknik heyete teşekkür ediyoruz. Farkındalık oluşturmak adına çok güzel bir maç oldu” diye konuştu.

İçerisinde zil bulunan futbol topu ve gözlere takılan bandajla oynanan maç sonrasında futbolculara ve misafirlere sahlep ve börek ikramında bulunuldu.