Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Göksun’da muhtarlarla bir araya geldi. Mesire alanında gerçekleştirilen programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti Milletvekilleri İmran Kılıç, Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ile çok sayıda muhtar da yer aldı.

AK Parti Hizmet Partisidir

Göksun Belediye Başkanı Aydın’ın açılış konuşmasının ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Debgici, “Tüm muhtarlarımızın yeni hizmet dönemlerini tebrik ediyorum. Biz AK Parti’yiz. Bugüne kadar olduğu gibi inşallah bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. AK Parti hizmet partisidir. El birliğiyle ilçelerimizin tüm eksikliklerini gideririz, bundan kimsenin şüphesi olmasın”dedi.

Güçlü Birliktelik

İl Başkanının ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Kahramanmaraş’ımızda çok güzel bir birliktelik var. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, ilçe belediye başkanımız ve muhtarlarımız bir arada. Birlikteliğimiz daim olsun. Bu birlikteliği kaybetmeden ilçelerimize, mahallelerimize daha da etkin hizmet götüreceğiz”diye konuştu.

Yol Bakımı Yapılıyor

Göksun’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler de veren Başkan Güngör, “Şehrimizle ilgili önemli başlıkları çıkarttık. Bu kapsamda milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla bir yol haritası oluşturacağız. Bu süreçte yatırımlarımızı aksatmadık. Kınıkkoz,

Kavşut ve Kazandere grup yollarının bakımını tamamladık. 9 kilometrelik Kazandere Grup yolunun sathi kaplamasını gerçekleştirdik. Kaleboynu istikametine doğru olan 9 kilometrelik arterde de kaplama çalışması başlatacağız’ ifadelerini kullandı”dedi.

Dünya’nın Yeni Gücü: Türkiye

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Mahir Ünal, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletiyorum. Burada çok güzel bir birliktelik var. Rabbim birliğimizi daim eylesin. Artık dünyada kaçınılmaz yeni güçler ortaya çıkıyor. Bu güçlerden biri de Türkiye Cumhuriyeti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşuna hepimiz şahidiz. 17 yıldır bir mücadele veriyoruz. İlçelerimize, mahallelerimize hizmet götürme mücadelesi veriyoruz. Çok önemli yatırımlar yaptık. İnşallah daha da iyi olacağız” ifadelerini kullandı. Mahir Ünal’ın konuşmasının ardından muhtarların talepleri alındı.