Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki iftar programlarına Ekinözü İlçesi ile devam etti.

Ekinözü İlçesinde Abdurrahim Karakoç İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına ilgi oldukça yoğun oldu.

Ekinözü'nde iftar programında bir konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ekinözü halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gayret ettiklerini ifade etti.

Başkan Erkoç yaptığı konuşmada: “Şu anda Ekinözü ilçemizin içme suyu şebekesini yeniliyoruz. Biz göreve gelmeden önce buraya yaptığımız ziyarette hanım kardeşlerimizin bizden bir tek istekleri vardı. Belediye başkanı seçilirseniz bizim içmesuyu şebekesini değiştirin başka bir şey istemiyoruz demişlerdi ve bizde içme suyu şebekesini yeniliyoruz. Bu yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından ana arterlerde sıcak asfalt, ara yollarda ise parke döşeme çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Ekinözü içmelerimizin Ilıca’ya bağlanması konusunda yol çalışmalarımıza başlamıştık. Ekinözü-Ilıca arasında Alişar’dan bağlantıyı sağladık. Şimdi de Demirciler tarafından bağlantıyı sağlayacağız.

Ekinözü Belediyemizle beraber sizlere hizmetin en iyisini sunma gayreti içindeyiz.

Ekinözü’nün bir yiğit adamı vardı geçmişte. Hakkın rahmetine kavuştu. Bu milletin gür sesi idi şiirleri ile beraber. Mazlumların, garibanların sesiydi. Mazlum Müslümanların gür sesiydi. Hakimbey, doktor bey diye yazardı. 1960 ihtilâlinden sonra ‘Hak Yol İslam’ yazacağız demişti. Kimdi bu cesur ses? Abdurrahim Karakoç’tu. İşte bu yiğit ve gür sesli adamın evladı aranızda. Emaneti sizlere” diye konuşarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yeni ekibine destek istedi.

Konuşmanın ardından Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a ilçesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.