MUŞ ve Malatya'da deprem meydana geldi. Her iki ilde meydana gelen depremler can ve mal kaybına yol açmazken, hissedildiği bölgelerde paniğe neden oldu.

MUŞ'TA 4.2 BÜYÜKLÜĞÜNDE

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre saat 03.15'te merkez üssü Muş'un Korkut ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Zeminden 13.14 kilometre derinlikte meydana gelen deprem Korkut ilçesi ile çevresinden hissedildi. İlk belirlemelere göre can ve mal kaybına yolaçmayan deprem, hissedildiği bölgelerde kısa sürede endişe yarattı. 

MALATYA KORKUTTU

Son zamanlarda en çok deprem yaşayan iller arasında olan Malatya'da ise saat 03.47'de merkez üssü Hekimhan ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Hekimhan ve çevresinden hissedilen deprem, zeminden 15.02 kilometre derinlikte meydana geldi. Deprem can ve mal kaybına yol açmazken, hissedildiği bölgelerde endişe yarattı. 

ANTALYA AÇIKLARINDA 3.7

Öte yandan Antalya açıklarında saat 00:13'te deprem meydana geldi. AFAD'ın aktardığı verilere göre Antalya'nın Kumluca ilçesinden 105.90 km uzakta 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 15.20 km olarak belirlendi. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.5 olarak kaydetti.