Türkiye kamu kurum ve kuruluşlarında yeni istihdamlar için ilgili süreçler devam ediyor. Son olarak yayımlanan bir ilanda yer alan bilgilere göre Osmaniye Belediyesi’nin personel alımı yapmak üzere ilana çıktığı görüldü. 

Yapılacak olan personel alımı için yerel yönetimler istihdam süreçlerinin kayıtları dahilinde işlem yapılacağı bilinirken; aynı zamanda başvuru yapacak olan adaylara dair özel şartlara da yer verildi.

Osmaniye belediyelerinden olan ve Sumbaş Belediyesi olarak yerel yönetim hizmeti veren belediye ilgili olarak çıkılan ilanda Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel Alım İlanı ibaresi ön plana çıkmaktadır.

Alımların yapılacağı unvan ve kontenjan ile ilgili verilen bilgilere göre ise; 1 kişilik kontenjan açılmış olup; Ekonomist alımı yapılacağı ilan edilmektedir. 

Başvuru yapacak olan adayların sahip olması gereken genel kriter; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.Maddesinde belirtilen şartlarını haiz olmak olurken; aynı zamanda adayların 4 yıllık İİBF mezunu ve İktisat Bölümü mezunu olmaları şartı aranmaktadır.

Bugün itibari ile başlayan Osmaniye iş ilanları başvuru süreci için adayların 24-30 Eylül tarihleri arasında saat 17:00'ye kadar, Sumbaş  Belediyesı Yazı İşleri Müdürlüğü'ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.