Kanlı olay sabah 06:00 sularında Gaziantep'in fıstık üretimiyle meşhur ilçesi Karkamış'ta meydana geldi. Ölümlü biten kavgada hayatını kaybeden Mehmet Ağgün, oğlu ve akrabalarıyla birlikte kiraya verdikleri fıstık tarlasına gitti. Fıstık tarlasını kiralayan kişilerle aralarında kavga çıktı. Kavganın sonunda akrabalar jandarma ekiplerine haber verdi. İki grup arasındaki kavgada tüfekler konuştu.

Tartışma sırasında iki taraf yanlarındaki tüfeklerle birbirine ateş açmaya başladı. Bir uzman çavuşun ayağından vurulduğu silahlı kavga jandarmaların müdahalesi ile sonlandırıldı. Sağlık ekiplerinin gelmesinin ardından pompalı tüfekten çıkan saçmalara hedef olan Mehmet Ağgün ile oğlu Hüseyin Ağgün'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Baba ile oğlun cenazesi morga gönderilirken, yaralanan uzman çavuş ile Faik Bucak, İsmail Bucak, Adem Bucak, Nabi Bucak ve arazi sahibi Ağgün ailesinden isimleri öğrenilemeyen 2 kişi Nizip ve Gaziantep'teki hastanelere kaldırıldı.

Yeni bir kavga yaşanmaması için fıstık arazisinde ve yaralıların tedavi gördüğü hastanelerde güvenlik önlemi alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(Kaynak: DHA)