Adana'da sigortacılık işiyle uğraşan Güllü Sel, yaklaşık 6 ay önce kendisini doktor olarak tanıtan sahte estetikçi Soner G.'ye dudaklarına silikon yaptırdı. Ancak daha sonra Soner G.'nin yine dudaklarına silikon yaptığı hemşire Merve Keleş'in rahatsızlanması ve dudaklarının aşırı derecede şişmesiyle Soner G.'nin doktor olmadığı, aslında kuaför olduğu ortaya çıkınca, Gülle Sel ve diğer mağdurlar şikayetçi oldu.

DOKTORLAR AMELİYAT ETMEK İSTEMİYOR
Sel, dudaklarında inşaat silikonu olduğunu acı bir şekilde öğrendiğini belirterek, "Birçok kişi bu durumdan dolayı ameliyat olmuş dudaklarının içerisindeki malzemeyi çıkarmışlar yani çare bulmuşlar ama ben doktor bulamıyorum bu ameliyatı yapacak. Hiçbir doktor bu ameliyatı kabul etmiyor. Mersin’den bir bayan arkadaşım bana ulaştı kendisinin de bu işlemi yaptırdığını ve İstanbul’da bir doktorun dudaklarına çözüm olduğunu söyledi. Ben de randevu alıp gittim beni muayene etti ve aynı vaka olduğunu söyledi. Dudaklarımın alt ve üst tarafından açılıp komple boşaltılması gerektiğini belirtti.

Bundan sonra ömür boyu dudak dolgusuyla gezmem gerektiğini söyledi. Çünkü dudağımın kendi dokusunu alacaklarını söylediler.
Bunun için 8 bin lira maliyet çıkardılar ve ben şimdi bu ameliyatı olmak zorundayım çünkü vücudumda sağlığa elverişli olmayan bir maddeyle bir aradayım" diye konuştu.