Adana'da emekleyerek girdiği bir marketten bin 30 lira para çalan  ve ona yardım eden 2 hırsız kayıplara karıştı. Hırsızların marketin arka tarafında bulunan tuvaletin penceresinden içeriye girerek ve kasaya emekleyerek yaklaşması ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Karataş Caddesindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, Haydar K. ve Uygar B. alışveriş yapmak için akaryakıt istasyonunun marketine girdi. Market çalışanlarının bir anlık dalgınlığından faydalanan Haydar K. emekleyerek kasadaki poşet içerisinde bulunan bin 300 lirayı aldı. Daha sonra tuvalete giren zanlı, pencereden kaçtı. Olay anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. 

HIRSIZ ÇALDIĞINI İTİRAF ETTİ ANCAK...
Hırsızlık olayının ardından Haydar K. ve gözcülük yapan Uygar B. kayıplara karıştı. Bir süre sonra poşet içindeki paranın olmadığını gören market çalışanı güvenlik kamerası kayıtlarını izleyip, polisi aradı. Olay yerine gelen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, görüntülerden zanlıların kimliklerini tespit etti. Kısa sürede yakalanan ve aynı suçtan çok sayıda sabıkası bulunan Haydar K. sorgusunda, parayı ihtiyacı olduğunu için çaldığını itiraf etti. Uygar B. ise hırsızlık olayından haberi olmadığını söyledi. 

ZANLILAR MAHKEMEYE GÖNDERİLDİ
Haydar K. ve Uygar B. işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Bu arada bu şahıslarla başka bir olayda hırsızlığa karıştığı ileri sürülen K.B. de yakalandı. Zanlılar adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA