Dizi severler, Bir Başkadır dizisi izle, Bir Başkadır 1.sezon ilk 8 bölüm full izle, Bir Başkadır 8 bölüm Netflix izle, Bir Başkadır 1.sezon özet, Bir Başkadır 1.sezon 8 bölüm izle gibi ifadeleri aramaya başladı...

BİR BAŞKADIR DİZİSİ OYUNCULARI

Oyuncu kadrosunda Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit'i barındıran Bir Başkadır'ın ilk 8 bölümü burada...

BİR BAŞKADIR NASIL İZLENİR?

Bir Başkadır, Netflix platformunda izleyicilerle buluşuyor. Bir Başkadır'ı izlemek için Netflix' üye olmak gerekmektedir.

BİR BAŞKADIRIN KONUSU

Hayatları farklı, hayalleri farklı, korkuları farklı. Birbirlerine zıt görünseler de yolları kesiştiğinde sınırlar ortadan kalkacak ve hepsi birbirinin hayatına dokunacak.

1. BÖLÜMDE NE OLDU?
Gündelikçilik yapan Meryem zaman zaman baygınlık geçirmektedir. Tavsiye üzerine bir psikiyatriste gider. Ancak psikiyatrist Peri'nin sorularından biri onu rahatsız eder.

2. BÖLÜMDE NE OLDU?
Yasin'in tavırları karşısında Ruhiye’nin durumu daha da kötüleşir. Peri ile Melisa'nın yolları kesişir. Meryem, Peri'ye iç dünyası hakkında ipuçları vermeye başlar.

3. BÖLÜMDE NE OLDU?
Ruhiye'nin gördüğü rüya canını sıkar. Yasin, hocanın kızı Hayrunnisa ile karşılaşır. Melisa, Peri'ye ön yargılarıyla yüzleşmesini söyler. Gülbin, Sinan'ı gafil avlar.

4. BÖLÜMDE NE OLDU?
Meryem, Peri'ye bir ünlüyle karşılaştığını anlatır. Gülbin ile ablası arasındaki gerilim doruk noktasına ulaşır. Yasin, Meryem'in Peri'yle görüşmesini yasaklar.

5. BÖLÜMDE NE OLDU?
Meryem, Yasin'e Hayrunnisa ile ilgili sorular sorar. Hayrunnisa, yaşanan acı bir olayın ardından kendini suçlamaktadır. Ruhiye, Yasin ve Meryem köye doğru yola çıkar.

6. BÖLÜMDE NE OLDU?
Gülbin, Peri'ye terapi seanslarını sonlandırmak istediğini söyler. Ruhiye geçmişindeki bir acıyı tekrar deşer. Biri gizlice Burcu'yu takip eder.

7. BÖLÜMDE NE OLDU?
Hilmi ile Meryem yakınlaşmaya başlar. Semiha'nın evindeyken sarsıcı bir gerçeği öğrenen Ruhiye'nin tüm dünyası bir anda değişir.

8. BÖLÜMDE NE OLDU?
Peri, Meryem'e her insanın bastırılmış duyguları olduğundan bahseder. Ruhiye ile Yasin birbirlerine içlerini döker. Hayrunnisa ise kendine yeni bir yol çizer.