Beşiktaş Borussia Dortmund maçı canlı izleme yolları futbolseverler tarafından sorgulanıyor. Grupta zirveyi yakından ilgilendiren bu maçı iki takımda kazanmak istiyor. 

Şampiyonları Ligi'ndeki Beşiktaş, İstanbul'da ilk maçına çıkıyor. Borussia Dortmund ile grubun ilk maçında saat 19:45'de karşılaşacak olan KARTAL'da tek hedef galibiyet. Beşiktaş bu maçı kazanıp gruba puanla başlamak istiyor. Peki Beşiktaş Borussia Dortmund maçı hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Beşiktaş Borussia Dortmund maçı şifreli mi, şifresiz mi yayınlanacak?

BEŞİKTAŞ BORUSSIA DORTMUND CANLI İZLE

Beşiktaş Borussia Dortmund maçı canlı izleyin. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş, evinde Borussia Dortmund ile karşılaşıyor.

Taraftarlar bu maçı canlı izlemek için şifresiz bedava maç yayın, EXXEN, CBC Sport seyret, Beşiktaş Borussia Dortmund maçı hangi kanalda gibi arayışlarda. İşte EXXEN, CBC Sport Beşiktaş Borussia Dortmund  maçı izlemek için detaylar…

CBC Sport ve Exxen'den Beşiktaş Borussia Dortmund maçı canlı izlemek için detaylar haberimizde! Alman temsilcisi Borussia Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Beşiktaş'a konuk oluyor. Bu maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar ise, Beşiktaş - Borussia Dortmund maçı hangi kanalda, şifresiz bedava EXXEN, CBC Sport yayın seyret ve maç linki gibi aramalarını sürdürüyor. Liderlik için de çok kritik olan bu maçta Türk ve Alman devleri kozlarını paylaşacak. İşte Beşiktaş - Borussia Dortmund maçı BC Sport ve Exxen'den canlı izlemek için tüm detaylar…

Beşiktaş - Borussia Dortmund maçı hangi kanaldan canlı izlenecek?
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu gece oynanacak Beşiktaş - Borussia Dortmund maçının canlı anlatımı ve canlı skoruna haberimizden ulaşabilirsiniz. Öte yandan karşılaşmada EXXEN ve CBC Sport'tan canlı izlenecek. Karşılaşmayı şifresiz seyredebilmek için abone olmanız gerekmektedir.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun 1'nci maçında Beşiktaş ile Borussia Dortmund arasında oynanacak mücadelenin ilk 11'leri belli oldu.

Vodafone Arena'da TSİ 19.45'de başlayacak müsabakayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Antonio Mateu Lahoz yönetecek.

İki takımın ilk 11'leri şu şekilde:

BEŞİKTAŞ: Mert Günok, Rıdvan, Vida, Wellington, Rosier, Josef, Alex, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuayi

BORUSSIA DORTMUND: Kobel, Meunier, Witsel, Akanji, Guerreiro, Dahoud, Bellingham, Reyna, Reus, Malen, Haaland