Erzurumspor - Beşiktaş maçı canlı izle! Şampiyonluk yolundaki rakipleriyle aradaki farkı yavaş yavaş açmaya başlayan Beşiktaş, zorlu Erzurum deplasmanında 3 puan arıyor.

Ligde şampiyonluğa aday takımlar arasında bulunan Beşiktaş, gerçek bir final serisine geçiyor. Bu süreçte ligde kalma mücadelesi veren takımlar ave sürpriz sonuçlar alan ekiplere karşı oynanacak. Erzurumspor, lige tutunmak için mucizeler peşinde. Kara kartal ise kayıpsız dönüp mutlu sona doğru bir adım daha atmak istiyor. Favori lider gözükse de en zor dış saha maçı olacağı çok acık.

Kritik mücadeleyi şifresiz olarak internet üzerinden izlemek isteyen her iki takımın taraftarları yoğun olarak Google'da araştmaya başladı. Maçı canlı ve şifresiz olarak seyretmek isteyenlerin araştırdığı bu soruya ayrıntılı cevabı bu başlık altından bulabilirsiniz.

İşte maça ilişkin bütün detaylar!

MAÇ NASIL İZLENİR?

TARİH: 11.04.2021

SAAT: 10:00

HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu

STADYUM: Kazım Karabekir Stadyumu

YAYIN KANALI: beIN Sports 1 HD

Karşılaşmada Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. TFF'den yapılan açıklamaya göre Uğurlu'nun yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Serkan Çimen gerçekleştirecek. Burak Şeker ise mücadelede dördüncü hakem olarak görev alacak.