Başakşehir zorlu fikstüre başlamadan önce Çaykur Rİzespor karşısında. Başakşehir Çaykur Rizespor maçını canlı izlemek isteyen futbol tutkunları için haberimiz içerisinde Başakşehir Rizespor canlı izleme linki yer alıyor.  Bein Sports kanalı yanı sıra birçok yabancı kanalın da yayınlayacağı Başakşehir Çaykur Rizespor maçını canlı izleme linkini haberimiz içinde bulabilirsiniz.  İşte Başakşehir Çaykur Rizespor canlı yayın ekranı ve maçın detayları...

6. haftanın açılış maçında Başakşehir Çaykur Rizespor'u ağırlıyor. Geçtiğimiz sezonu şampiyonluğu kılpayı kaçıran Başakşehir bu sezon yine zorlu fikstüre girecek. Geçen sezon gibi hem şampiyonluk yarışındaki iddiasını korumak istiyor. Başakşehir Çaykur Rizespor maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar, Başakşehir Çaykur Rizespor maçı canlı yayını kaçırmamak için günün erken saatlerinden itibaren arama motorlarında maç saat kaçta, hangi kanalda olduğunu aratıyor. Başakşehir Çaykur Rizespor maçı kadrosu da merak edilen konuların arasında yer alıyor. Tribünlerin dolmasının beklediği Başakşehir Çaykur Rizespor maçını  çok sayıda taraftar da ekran başında canlı izleyecek. Başakşehir Çaykur Rizespor maçını canlı izlemek isteyen ya da maç skoru merak eden taraftarlar için haberimiz içerisindeki canlı izle linki ve canlı anlatım linki bulunuyor.

BAŞAKŞEHİR ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta açılış maçında Başakşehir, Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Özellikle Çaykur Rizesporlu taraftarlar günün erken saatlerinden itibaren  Başakşehir Çaykur Rizespor maçı saat kaçta ve  Başakşehir, Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda olduğunu Google üzerinden araştırıyordu. 27 Eylül Cuma günü akşam saat 20.30'da Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak maçı hakem Fırat Aydunus yönetecek. Aydunus'un yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Süleyman Özay yapacak. Konyaspor Beşiktaş maçı beIN Sports'tan canlı izlenebilecek.

MAÇ İNTERNETTEN CANLI İZLENİLİR?
Başakşehir Çaykur Rizespor maçı beIN Sports'tan naklen yayınlanacak. Fakat Başakşehir Çaykur Rizespor maçını internet üzerinden izlemek için ise beIN Connect uygulamasını kullanabilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR'DE SON DURUM
Süper Lig'in 6. haftasında 27 Eylül Cuma günü Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Medipol Başakşehir, hazırlıklarına başladı.
Turuncu-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın yanındaki sahada teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman dinamik ısınmayla başladı.

5'e 2 pas oyunuyla devam eden antrenman pas ve şut çalışmasıyla sona erdi.

Medipol Başakşehir hazırlıklarına yarın akşam yapacağı idmanla devam edecek.

ÇAYKUR RİZESPOR'DA SON DURUM
Çaykur Rizespor yara saracak…Ligde son iki maçını evinde oynamasına rağmen 5 puan kaybeden yeşil-mavililer Başakşehir maçını kazanarak kendine yeni bir sayfa açmak istiyor. Bu maçın hazırlıklarını aralıksız olarak sürdüren Çaykur Rizespor’un başarılı file bekçisi Gökhan Akkan, Başakşehir deplasmanından üç puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ligde son iki haftanın kendileri için bekledikleri gibi geçmediğini belirten Gökhan Akkan, “Sahamızda üst üste oynadığımız maçlarda Göztepe ile berabere kalırken Gaziantep’e ise mağlup olduk. Amacımız bu iki maçta 6 puan almaktı. Ancak 1 puanla yetindik. Tabiki futbolda bugibi sonuçlar alınabiliyor. Sahamızda yaşadığımız puan kayıplarının acısını Başakşehir’i mağlup ederek telafi etmek istiyoruz” dedi.