Lider Beşiktaş 30. haftanın açılış maçında Medipol Başakşehir'e konuk oluyor. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Hakem şampiyonlar Ligindeki yönetimi tartışılan Cüneyt çakır. Siyah-Beyazlılar, 5 maçlık kazanma serisi ile sahaya çıkarken Teknik Direktör Sergen yalçın, sarı kart cezası nedeniyle kulübede olmayacak, locada oturacak. Takımı Murat şahin yönetecek.

Ev sahibi 'Boz baykuşlular' Aykut Kocaman yönetimindeki ilk galibiyetini bir önceki maçta Gençlerbirliği önünde almıştı.

Süper Lig'de lider durumda bulunan, Türkiye Kupası'nda da yarı final gören tek büyük takım olan Beşiktaş, çok kritik bir viraja giriyor.

Bugün, 16 Mart ve 21 Mart'ta oynanacak üç maç, siyah beyazlıların bu sezonki hedeflerine ulaşmasında belirli rol oynayacak. Bu üç zorlu sınav öncesi kulüpte adeta olağanüstü hal ilan edildi. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular, art arda oynanacak iki Başakşehir maçını ve fenerbahçe derbisini kayıpsız atlatmak için işi sıkı tutuyor.

BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ MAÇI İLK 11'i:

Başakşehir: Volkan, Ömer, Ponck, Epureanu, Hasan, Giuliano, Mehmet, Deniz, Berkay, Aleksic, Crivelli

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N'sakala, Josef, Ghezzal, Atiba, Ljajic, Larin, Aboubakar

Başakşehir Beşiktaş maçı izle. Başakşehir Beşiktaş maçı canlı izle. Başakşehir Beşiktaş Bein Sports 1 izle. Başakşehir Beşiktaş TV izle. Başakşehir Beşiktaş bedava maç izle. Başakşehir Beşiktaş canlı maç izle. Şifresiz Başakşehir Beşiktaş maçı izle. Kesintisiz Başakşehir Beşiktaş maçı izle. Başakşehir Beşiktaş izle. Başakşehir Beşiktaş Selçuksports izle. Başakşehir Beşiktaş Taraftarium24 izle. Başakşehir Beşiktaş maçı şifresiz izle. Başakşehir Beşiktaş maçı bedava izle. Başakşehir Beşiktaş maçı kesintisiz izle. Başakşehir Beşiktaş maçı bedava izle. Başakşehir Beşiktaş maçı donmadan izle. Başakşehir Beşiktaş maçı justin tv izle. Başakşehir Beşiktaş jestyayın izle. Başakşehir Beşiktaş netspor izle. Başakşehir Beşiktaş izle canlı. Başakşehir Beşiktaş canlı maç yayını.

(NOT: BU YAYINLAR TAMAMEN YASA DIŞI VE KORSAN)

YASAL VE LEGAL OLARAK CANLI MAÇ YAYINI İZLEYEBİLEMEK İÇİN DİGİTÜRK'E ÜYE OLMANIZ GEREKMEKTEDİR. MAÇI ANCAK BU ŞEKİLDE İZLEYEBİLİRSİNİZ.