Baht Oyunu 6. Bölüm Full Tek Parça İzle! Son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Kanal D'nin sevilen dizisi Baht Oyunu'nun 6. bölümü yayınlandı.

Baht Oyunu dizisinin son bölümünde romantik anlar yaşandı. Peki ama Baht Oyunu 6. bölüm nasıl izlenir? İşte Baht Oyunu son bölüm full, tek parça, YouTube izle bilgileri...

Baht Oyunu 6. bölüm izle

Baht Oyunu son bölüm özeti şu şekildedir: Beyaz evlilik yazısının kaynağını öğrenmeye çalışan Celal, şirketi ziyaret edip Tuğçe ile görüşmek ister. Celal, Tuğçe’yi bulamayınca Bora ile tanışır. Şirkete ziyaretlerini artıran Celal’in bilmediği şey ise Ada ve Rüzgar’ın orada çalıştığıdır.

Bizdeboyle.net ekibi yeni bir yazı konusu için ilişki kampına gitmeye karar verir. Bora, Ada, Tuğçe ve Rüzgar iki gün boyunca ilişki kampına katılarak gözlem yapar. Kampa çift rolünde giden Bora ve Ada arasında ufak kıskançlıklar baş gösterir. Bora’ya karşı dürüst davranmadığı için vicdan azabı çeken Ada, gerçekleri anlatmaya karar verir. Ada, cesaretini toplayıp Rüzgar’la geçmişini Bora’ya itiraf edecek midir?