Baht Oyunu 1. Bölüm Full İzle! 15 Haziran 2021 Baht Oyunu İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sezon dizilerinin birer birer ekrana veda ettiği bu günlerde, boş ekranlar yaz dizileriyle dolmaya başladı. Bunlardan biride Baht Oyunu dizisi oldu. İlk bölümü 15 Haziran 2021 akşamında izleyici karşısına çıkacak. Baht Oyunu dizisinin ilk bölüm fragmanı konusu ve oyuncularıyla dikkatleri üzerine çekmeye başladı ve çok konuşuldu. Baht Oyunun'un ilk bölüm fragmanı yayınlandı mı? "Baht Oyunu"nin ilk bölümünde neler oldu? İşte yeni diziyle ilgili detaylar...

Kanal D'nin yeni sezon yaz dizisi Baht Oyunu bu akşam 20.00'de ekran turuna başlayacak.

Ele aldığı romantik aşk hikayesiyle şimdiden gözleri üzerine çeken Baht Oyunu dizisinin yapımını ARC Film yönetiyor.

Genç yıldızlar ile usta isimlerin bir arada olduğu kadrosu, renkli hikayesi, ilgi çekici karakterleri ile öne çıkan dizinin başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaşırken, oyuncu kadrosunda ise İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom Makar, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Baht Oyunu 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Baht Oyunu İlk Bölümde Neler Olacak?

Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

Baht Oyunu 1. Bölümünü FULL İzlemek için tıklayınız