Kahramanmaraş'ın; Spor, Siyaset ve İş dünyasının yakından tanıdığı isim Mehmet Bağrıaçık Açık Masa programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bağrıaçık; ''AK Parti'nin Kahramanmaraş'taki bu belediye seçiminde kazanacağı son seçim olmuştur. Bundan sonra kazanması çok zordur'' dedi.

Açık Masa Programın konuğu Kahramanmaraş'ın; spor, siyaset ve iş dünyasının yakından tanıdığı isim Mehmet Bağrıaçık, programın son bölümünde flaş açıklamalarda bulundu.

Bağrıaçık, Kahramanmaraş'ta muhalefet partiler iktifak yapıp, halkın teveccühünü alan halkın beğenisini kazanmış bir aday gösterirlerse olası bir belediye seçiminde kazanacağını söyledi.

Bağrıaçık ayrıca, AK Parti'nin Kahramanmaraş'taki bu belediye seçiminde kazanacağı son seçim olduğunu ve bundan sonra kazanmasının çok zor olduğunu söyledi.

İşte Bağrıaçık'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde:

"Benim öngörüm ve altıncı hissim kuvvetlidir. Öngörümü söylüyorum, birincisi Osman Başkanı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine başkan yapmayacaklarını görüyorum. İkincisi de eğer ki muhalefet bir hata yapmazsa AK Parti'nin kazanacağı son seçim bu seçim olmuştur. Bundan sonra kazanacağını düşünmüyorum. Yalnız ittifak yapıp CHP'li bir aday göstermezlerse. Muhalefet ittifak yapıp halkın beğenisini kazanmış bir aday gösterirse AK Parti bu Belediye seçimini kazanamaz. 

Kahramanmaraş'ın Büyükşehir Başkanlığını CHP'li bir adaya vermez, bunu siyaseten bilmeyip de hâlâ bu konuda isyan edenler ben siyasetçiyim demesinler. Yüzde 90'a yakın sağ kesimin oyu olduğu bir yerde CHP'li bir aday kazanamaz. Geçen seçimde o hatayı yaptılar ama yine de yüzde 35 oy aldılar eğer hata yapmazlarsa önümüzdeki seçimde yüzde 50'nin çok üzerinde bir oy alacaklar. Tekrar söylüyorum muhalefet ittifak yaparsa AK Parti kazanamaz."