Yaz aylarının en çok seyredilen dizisi FOX TV'nin Aşk Mantık İntikam'ın 9. bölümü 20 Ağustos Cuma günü ekranlarda yerini aldı.  İşte Aşk Mantık İntikam dizisinin 8. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Aşk Mantık İntikam 8. Bölüm İzle.

Aşk Mantık İntikam 7. Bölümde ne olmuştu?

Esra ve Ozan, Ozan'ın hocasının evinde hiç olmadıkları kadar yakınlaşmışlardır. Ozan'ın sorusu, Esra'yı kendine getirir. "Buraya kadar beni neden takip ettin?"

Duygularından kaçan Esra, Ozan'a kaçak cevaplar verse de bu soruların asıl cevabı Esra'yı alt üst edecektir.

Yalçın'ın hareketlerinden şüphelenen Menekşe, aldatıldığını düşünerek içine kapanır. Menekşe'yle istediği gibi kavga edemeyen Zümrüt, Menekşe'yle dayanışma gösterecek, düşmanlık şimdilik askıya alınacak, Menekşe ve Zümrüt müttefik olacaklardır. Yalçın'ı takip eden ikili gördükleri manzara karşısında şok olacaktır.

Esra, Ozan'a giderek daha çok kapıldığını fark ederek ondan uzak durmaya karar verir. Ancak bunun için yaptığı her hamle onları daha da yakınlaştırınca Esra iyice köşeye sıkışmış hisseder. Bu durumda bir karar vermesi gerekiyordur. Ya duygularıyla yüzleşecek ya da sonsuza kadar kaçacaktır.

Aşk Mantık İntikam dizisinin konusu

Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Leyla bu şirkette işe başlar.

Dizinin künyesi

Yapım Firması: No:9 Productions

Yapımcı: Yağmur Ünal

Yönetmen: Murat Öztürk

Senaryo: Özlem İnci Hekimoğlu, Nil Güleç Ünsal

Karakterler (Oyuncular):

Esra (Burcu Özberk)

Ozan (İlhan Şen)

Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu, Mehmet Yılmaz

Fox TV'nin 20 Ağustos Cuma günü yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin 9. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.