Antalyaspor Futbol Takımı, 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 26. haftasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak.

Antalya Stadyumu'nda 16 Mart Pazartesi günü saat 20.00'da başlayacak olan mücadeleyi hakem Özgür Yankaya yönetecek. Bu karşılaşmada Yankaya'nın yardımcılıklarını Mehmet Can Hanoğlu ve Kamil Çetin üstlenecek. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Erkan Engin görev yapacak.

Fraport TAV Antalyasporumuz, Süper Lig'de geride kalan 25 haftada 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet alırken, Demir Grup Sivasspor ise oynadığı 25 karşılaşmada 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti.

Kırmızı-beyazlı takımımız bu karşılaşma öncesi 27 puanla ligin 12. sırasında bulunuyor. Rakip Demir Grup Sivasspor ise 49 puanla 4. sırada yer alıyor.

TFF Süper Lig'in 26. haftasında Antalyaspor ile Sivasspor kozlarını paylaşıyor. Sivasspor Antalyaspor karşısında hata yapmak istemiyor.

Antalyaspor Sivasspor canlı izle. Antalyaspor Sivasspor Bein Sports 1 izle. Antalyaspor Sivasspor TV izle. Antalyaspor Sivasspor bedava maç izle. Antalyaspor Sivasspor canlı maç izle. Şifresiz Antalyaspor Sivasspor maçı izle. Kesintisiz Antalyaspor Sivasspor maçı izle. Antalyaspor Sivasspor izle. Antalyaspor Sivasspor Selçuksports izle. Antalyaspor Sivasspor Taraftarium izle.

MAÇ HANGİ KANALDA OLACAK?
Süper Lig'in 26. hafta maçında Antalyaspor, evinde Sivasspor'u ağırlıyor. Heyecanla beklenen mücadele, beIN SPORTS 1'den canlı izlenecek. Karşılaşmanın canlı anlatımını maç saatinde takip edebilirsiniz...

Antalyaspor Sivasspor, Selçuksports izle , Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium24, TrGoas, sopcast, trgoals, taraftarium, Stadium24, acestream gibi bazı platformlarda canlı maç yayınları yer almakta. Ancak okuyucularımıza korsan medyalardan canlı yayın takip etmelerini önermiyoruz.

Maçı kaçak yollarla izlemeniz halinde başınıza büyük dert geleceğinden bilginiz olsun. Maçı sitemizdende canlı olarak takip edebilirsiniz...

Antalyaspor Sivasspor maçını beIN Sports Connect ve Digitürk Play'den de izleyebilmeniz mümkün.

Antalyaspor - Sivasspor muhtemel 11'ler

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Chico, Kudryashov, N'Dinga, Amilton, Fredy, Hakan Özmert, Podolski, Jahovic.

Sivasspor: Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner, Uğur Çiftçi, Fatih Aksoy, Hakan Arslan, Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç, Yasin Öztekin, Yatabare.