Fenerbahçe Futbol Kulübü, Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 22. haftasında 15 Şubat 2020 Cumartesi günü MKE Ankaragücü'ne konuk olacak. Eryaman Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak maçı, hakem Mete Kalkavan yönetecek.

İki takım arasında geride kalan 101 maçta Fenerbahçemizin galibiyet sayısında 64-10 gibi büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor. Renktaşlar, 27 maçta ise eşitliği bozamadı. Takımımızın ligde attığı 187 gole, başkent ekibi 67 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçemiz 2-1 kazandı. İki takım ligde şimdiye dek Ankara'da 49 kez karşılaştı. Fenerbahçemiz, genel toplamdaki üstünlüğünü Ankara'daki maçlarda da göstererek, renktaşına galibiyet sayısında 27-6 üstünlük kurdu. İki ekip Ankara'daki 16 maçta da eşitliği bozamadı. Başkentte Futbol A Takımımız 83, MKE Ankaragücü 33 gol attı. Geçen sezon Ankara'da oynanan müsabaka 1-1 tamamlandı.

MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçını canlı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz... Süper Lig'in 22. hafta maçında MKE Ankaragücü Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Futbolseverler ise bu zorlu maçı canlı izlemek için şifresiz yayın arayışı içerisinde. Biz de bu konuyla alakalı merak edilenleri derledik. MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçı canlı izlemek için son detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Yayının açılması 15-45 saniye sürebilir. Yayın açılmıyorsa f5'leyiniz.

Ankaragücü Fenerbahçe canlı izle. Ankaragücü Fenerbahçe Bein Sports 1 izle. Ankaragücü Fenerbahçe TV izle. Ankaragücü Fenerbahçe bedava maç izle. Ankaragücü Fenerbahçe canlı maç izle. Şifresiz Ankaragücü Fenerbahçe maçı izle. Kesintisiz Ankaragücü Fenerbahçe maçı izle! Ankaragücü Fenerbahçe izle. Ankaragücü Fenerbahçe Selçuksports izle. Ankaragücü Fenerbahçe Taraftarium izle.

MKE Ankaragücü Fenerbahçe maçı hangi kanaldan canlı izlenecek?
Süper Lig'in 22. hafta maçında Ankaragücü, sahasında Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Merakla beklenen mücadele, beIN SPORTS 1'den canlı izlenecek. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise haberimizde...

MKE Ankaragücü Fenerbahçe, Selçuksports izle , Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium24, TrGoas, sopcast, trgoals, taraftarium, Stadium24, acestream gibi bazı platformlarda canlı maç yayınları yer almakta. Ancak okuyucularımıza korsan medyalardan canlı yayın takip etmelerini önermiyoruz.

BU YAYINLAR TAMAMEN YASA DIŞI VE KORSAN!

YASAL VE LEGAL OLARAK CANLI MAÇ YAYINI İZLEYEBİLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYABİLİRSİNİZ...

ANKARAGÜCÜ FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

Saat 20:00'da başlayacak olan bu mücadeleyi beIN Sports 1 canlı olarak yayınlayacak. 

beIN SPORTS 1 NASIL İZLENİR? TIKLA!