31 Mart seçimlerinde oyların yüzde 63.64'nü alarak başarılı bir sonuç elde eden ve yeniden Andırın Belediyesi Başkanı seçilen Ahmet Doğan seçim sonuçlarına yönelik gözlemlerini Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan'la paylaştı.

Kahramanmaraş'ın Andırın Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkan Doğan Kanal Maraş Genel yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan ile 31 Mart yerel seçim değerlendirmesini Kanal Maraş mikrofonlarına anlattı,

"Andırın'da ben 20 yıla yakın serbest avukatlık yapmıştım son 5 yıl hakimlik yaptım ama Andırın'la hiç irtibatımız kesilmedi.

Bir vesile ile Ak Parti Andırın Belediye Başkanı adayı olarak gösterildik. Çok şükür halkımızda büyük bir teveccüh göstererek yüzde 64 civarında bir oy oranıyla bizi Belediye Başkanlığına layık gördü. 

İnşallah bütün Andırın halkına layık olmaya çalışacağız. Bu anlamda bizi aday gösteren Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhur İttifakı olarak bizi destekleyen MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Bey'e ve bütün Cumhur İttifakı mensuplarına teşekkür ediyorum. Gerçekten halkımız güzel bir teveccüh gösterdi. Bizde seçim sürecinde bütün mahallelerimizi gezdik, insanların sorunlarını dinledik eksik olan yatırımları gözlemledik not aldık.

"Bütün insanlar eşit, saygıdeğer olarak görüyoruz"

"Amacımız hiçbir kimseyi ayrı görmüyoruz nefsimizden aşağı kimse yok diyoruz. Bütün insanları eşit, saygıdeğer olarak görüyoruz. 

O anlamda insanlar bizi kendilerinden hissediyorlardır gerçekten biz onların hizmetkarı olmaya talibiz. Her yönüyle kimseyi üzmek, kırmak istemiyoruz" dedi.

Andırın'ın doğa harikalarını turizme kazandırmak isteyen Başkan Doğan,

"İşte hayalimiz klasik belediyecilik hizmetleri, altyapı, üstyapı çalışmaları dışında sosyal ve kültürel belediyecilik alanında çalışmalar yapmak istiyoruz. Bahsettiğiniz gibi Andırın bozulmamış doğası hala korunan ormanlarıyla, tarihi mekanlarıyla bu anlamda 50'ye yakın kalemiz var birçok kilise kalıntıları var tarihi alanları var bunları turizme kazandırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör Bey'de seçim çalışmalarında, vaetlerinde Andırın'dan bahsetti.

EXPO 2023 için gelecek olan ziyaretçilerin Andırın'ıda ziyaret etmesi için hazırlık yapan Doğan, 

"EXPO 2023 var biliyorsunuz Kahramanmaraş'ta birçok ülkeden ziyaretçiler gelicek. Bu ziyaretçileri Andırın'ı da ziyaret ettirmeyi de düşünüyoruz. 

Bu önümüzdeki süreçte bu altyapı sorunlarının planlarını tamamlayarak turizme hazır hale getireceğiz. Bu anlamda önemli bir turizm merkezi olacağına inanıyoruz.

Kahramanmaraş'a bütün ilçelerimize Cumhur İttifakı adaylarını destekledikleri için teşekkür ediyoruz. 

Önümüzdeki dönem de inşallah Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör'le beraber ilçemizin sorunlarını beraberce çözmek için elimizden geleni yapacağız. 

Amacımız milletin hizmetkarı olmaktır Allah razı olsun dedirtebilmektir. Herkesi dinleyeceğiz bütün insanların sorunu bizim sorunumuzdur. Özet olarak Gönül belediyeciliğini gerçekleştirmek istiyoruz " ifadeleri kullandı.