Afsin Belediyesi ile Ilçe Milli Egitim Müdürlügü arasinda imzalanan Sosyal Farkindalik Projesi protokolü kapsaminda temin edilen Liseye Giris Sinavi'na (LGS) hazirlik kitaplari, okul müdürlerine teslim edildi.

Afsin Belediye Baskani Mehmet Fatih Güven, gazetecilere yaptigi açiklamada, egitime verdikleri destekleri devam ettireceklerini belirtti.

Güven, LGS adaylarinin en iyi sekilde sinava hazirlanmasi için gayret gösterdiklerini ifade ederek, "Ilçemizde sinava girecek ögrencilerimize destek olmak adina Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan hazirlanan projeye ortak olduk. Ögrencilerimiz konu anlatimli soru bankasindaki kare kodlar sayesinde soru çözümlerini dijital ortamda izleyebilecek. Ilçe Milli Egitim Müdürlügümüze destekleri için tesekkür ediyorum. Okul müdürlerimize kitaplarimizi teslim ediyoruz. Insallah onlar da en kisa zamanda bu soru bankalarini ögrencilerimize ulastiracak. Tüm ögrencilerimize basarilar diliyorum." diye konustu.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Fatih Kaba da verilen kitapçiklarin özellikle kirsal mahallelerde yasayan ögrencilere önemli katki saglayacagini kaydetti.