Afşin Belediyesi 2018 yılının yaz aylarının gelmesi ile birlikte Belediye Personel ile bir araya gelerek motivasyon buluşması gerçekleştirdi.

Afşin Belediyesi Rabia Parkında gerçekleştirilen programda tüm belediye çalışanları ile Belediye meclis üyeleri hep birlikte katıldı.

Selamlama konuşmaları yapan ve çalışmalarda gösterilen öneme değinen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven şunları söyledi:

''Öncelikle bizler ile birlikte hep birlikte gayret edip Afşin’imize kazandırdığımız Rabia parkımıza geldiğiniz için şükranlarımı sunuyorum. Hep birlikte yeni çalışma sezonunu hep birlikte başlattık. 4 yıldır dur durak bilmeden, gece gündüz demeden büyük azim ve gayretle çalıştık, çalıştınız. Hepinizin ellerine sağlık. Dün sezonunuzun hayırlar getirmesini temenni ederek kurban kesimi yaptık. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Yaptığınız ve yapacak olduğunuz çalışmalar bizler için, memleketimiz için çok önemli. Rabbim kaza, bela vermesin, Görünür, görünmez tüm musibetlerden sizleri esirgesin inşallah. Diliyorum ki kaza bela görmeden bir yeni sezonu daha alnımızın akıyla geçiririz. Özellikle sahada çalışan kardeşlerimiz daha meşakkatli ve mesaileri yoğun. Sahada çalışanlar yapılanları daha çok görüyor. Buluştuğumuz bu Parkımız hepimizin gayretleri ile bu hale geldi. Bizlerde bu alanın anlamlı gururunu yaşıyoruz, bizlere, ailelerimize ve hemşerilerimize hizmet veren bir yer yaşam merkezi haline geldi.

Dediğim gibi 2014 ün ilk iki haftasından sonra sizler ile birlikte sahalara indik ve çalışmalarımıza başladık, halen çalışıyoruz ve çalışmaya devam ediyoruz. En büyük kalemimiz yakıt oldu. Malum iş makinalarımız 3 vardiya dur durak bilmeden çalışıyor. Geri kalan büyük oranda çalışmalarımız hepinizin gayretleri ile gerçekleştirildi. En yakın örneği, Afşin’imizde Bizde yapabilirmişiz, bizde yaptık demeye başladı insanlarımız. Bunların hepsi sizin eseriniz, sizin başarılarınızın ürünü. Bunların hepsini sizler ile başardık. Rabbim sizleri esirgesin inşallah. Birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin. Sizleri Allaha emanet ediyor, katılımlarınızdan dolayı tekrar şükranlarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.