Adana Demirspor, TFF 1. Lig'in 34. Hafta mücadelesinde evinde İstanbulspor'u konuk edecek.

TFF 1. Lig’de 3. sırada bulunan Adana Demirspor, Süper Lig’e direkt yükselmek için son hafta yapacağı İstanbulspor maçını kazanıp, üst sıradaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un da puan kaybetmesini bekleyecek.

Zorlu Mücadele de Adana Demirspor ile İstanbulspor Maçı 18 Temmuz Cumartesi günü saat 17:30'da başlayacak olan maçı hakemi Hüseyin Göçek yönetecek.

Karşılama 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak ve beIN Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Yayın açılması 15-45 Sn. bulabilir ve Eğer kanal açılmıyor ise f5 tuşu ile sayfayı yenileyiniz.

58 puanla ligin üçüncü sırasında yer alan Adana Demirspor, İstanbulspor karşısında 3 puan elde etmesi ve Erzurumspor'un puan kaybetmesi halinde direkt olarak bir üst lige yükselecek.

İstanbulspor ise zorlu deplasmanda galibiyet arayacak.

İlk 2 sırada yer alan takımların doğrudan Süper Lig'e çıkacağı, ardından gelen 4 takımın ise play-off oynayacağı ligde, geçen hafta Ümraniyespor'u 3-2 yenen Adana Demirspor, şampiyonluğu garantileyen 63 puanlı Hatayspor ve 59 puanla ikinci Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un ardından 58 puanla 3. sırada bulunuyor.

Doğrudan Süper Lig'e yükselme inancını koruyan Akdeniz ekibi, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un puan kaybı yaşaması halinde 2. sıraya yükselip Hatayspor'un ardından doğrudan Süper Lig bileti alan 2. ekip olmak istiyor.