Star TV yaz aylarında hızlı açılan kanallardan biridir. Seyirciyle buluşmaya hazır olan Star TV ekranı, bu kez Ada Masalı'nı seyirciyle buluşturdu. Tanıtım fragmanları, iddialı temaları ve başrol oyuncuları ile tanınan Ada Masalı oyunu bu akşam 20:00'de başlayacak. Ada Masalı oyununun ilk bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı oyununun ilk bölümünde neler olacak? Bütün detaylar haberimizde...

Yaz dizisine bir yenisi ekleniyor ve yavaş yavaş ekrana 'merhaba' diyorlar. Star TV, Ada Masalı ile seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor ve bu sezona hızlı girmeye hazırlanıyor. Konusu ve başrol oyuncuları ile konuşulmaya başlayan Ada Masalı oyun dizisi, romantik komedi benzeri bir içerikle televizyon ekranlarında boy gösterdi. Star TV ekranlarında ekrana gelen Ay Yapım imzalı Ada Masalı dizisinin yapım ve proje tasarımını üstlendi.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı, Ay Yapım’ın Ali Bilgin yönetmenliğindeki yeni dizisi ‘Ada Masalı’ büyük beğeni topladı. Romantik hikayesiyle yaza damga vuracak dizinin okuma provası gerçekleşti. Son dönemin beğenilen, başarılı oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolleri paylaştığı dizide ikili dışında İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi önemli isimler yer alıyor.

Baht Oyunu 1.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Merakla beklenen Ada Masalı dizisi bu akşam ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Ada Masalı ilk bölüm fragmanına göre, ilk kez seyirci karşısına çıkacak.

Diziyi Star TV'nin kendi resmi internet sitesinden keyifle izleyebilirsiniz.